You cannot place a new order from your country. United States

Lady-Comp

LADY-COMP

A Lady-Comp módszere a bazális testhőmérsékleten alapszik, melyet összehasonlít több ezer nő milliónyi ciklusadatával. A készülék pontosan meg tudja határozni, hogy melyek a termékeny ill. terméketlen napok (Pearl index: 0,7). A Lady-Comp bővebb információt is ad a termékenységéről és a ciklusáról.

Használat
Orvosi alapok
Előnyök


Látható termékenység

A Lady-Comp megmutatja, hogy Ön melyik napokon termékeny illetve terméketlen. Ezen felül ebben a készülékben helyet kapott egy ciklusnaptár, a hőmérsékletet grafikon is ábrázolja, valamint statisztikákat készít az Ön ciklusáról. Terhességet tervez? Egyszerűen tovább fejleszthető a szoftver egy micro SD kártya segítségével Lady-Comp baby verzióra.

Termékenységi jelzés

Termékenységi jelzés

Pearl-index = 0,7Amikor Ön megméri a testhőmérsékletét, a Lady-Comp egy piros körrel (piros=termékeny), azonnal jelzi, hogy azon a napon termékeny vagy egy zöld körrel (zöld=terméketlen), hogy terméketlen. Ez a jelzés mindig 99,3%-ban megbízható az első naptól kezdve, és 24 óráig érvényes. A készülék a következő 6 napra érvényes előrejelzést is mutatja.

További részletek a megbízhatóságról

Ciklusnaptár

Ciklusnaptár

A beépített ciklusnaptár áttekintést ad az elmúlt hónapok termékenységének alakulásáról. A készülék a következő 6 hónapra előre jelzi a várható menstruáció dátumát.

360 nap előzmény megtekintése

Hőmérsékleti görbe

Hőmérsékleti görbe

A Lady-Comp használatával megnézheti, hogy hogyan alakult az elmúlt hónapokban a testhőmérséklete. A hőmérséklet megjeleníthető heti vagy havi részletességgel. A grafikonról leolvasható az ovuláció, valamint a menstruáció napjai.

Bővebben

Részletes elemzés

Részletes elemzés

A Lady-Comp részletes elemzést készít az Ön menstruációs ciklusáról, a ciklus átlagos hosszáról, a menstruáció időtartamáról, a luteális fázisról, az ovuláció napjai közötti ingadozásról ... A statisztika az első három teljes ciklus letelte után érhető el.

További részletek az elemzésről

Tervezés

Tervezés

Amikor egy párnak csökken a megtermékenyítő képessége, még fontosabb hogy a szexuális együttlét a megfelelő időben történjen. A Lady-Comp baby pontosan meg tudja állapítani, hogy Ön melyik napokon termékeny. A készülékben a terhesség létrejöttének érdekében egyéb hasznos funkciók is helyet kaptak, mint például a terhességi teszt, vagy a sárgatest esetleges hiányának jelzése.

További részletek a terhesség tervezéséről

Ciklus elemzés

Ciklus elemzés

A Lady-Comp USB kábellel csatlakoztatható a számítógéphez. Töltse fel az adatait ciklusanalizáló programunkba, amely részletes elemzést készít Önnek a ciklusáról. Ezeket az adatokat kinyomtathatja, és megmutathatja orvosának további elemzésre.

Ciklus elemzés minta
Tovább az elemző programhoz


USB kapcsolat


Online bestellen

Rendelje meg most online a Lady-Compot otthonába!

Online rendelés

Összehasonlítás

Hasonlítsa össze kerékpáros számítógépeinket, és válassza ki az Önnek megfelelő modellt.

Összehasonlítás

Kapcsolat

Szeretne többet megtudni, mielőtt választ a Lady-Comp készülékek között? Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel.

Kapcsolat