You cannot place a new order from your country. United States

1. Az ébresztőóra jelez

Kapcsolja ki az ébresztőóra jelzését a Lady-Comp gombjának megnyomásával.

2. Mérjen

Tegye a szenzort a nyelve alá, és kezdje meg a mérést. A mérés 30-60 mp-ig tart és egy figyelmeztető hang jelzi, ha befejeződött.

3. Termékenység leolvasása

A készülék mutatja az Ön hőmérsékletét, valamint a következő 24 órára érvényes termékenységi jelzést.


Termékenységi jelzés

A termékenységi jelzés a mérés után látható. A készülék ezt egy zöld, piros vagy sárga ponttal jelzi (lásd lejjebb). A zöld napok száma az első három hónapban kevesebb, de a készülék rendszeres használatával egyre növekszik. Ezzel együtt a piros napok száma csökken.

A termékenységi jelzés megbízhatósága a használat első napjától 99,3% (Pearl Index = 0,7). Ha a készülék nem kap elég információt, vagy nem tudja értelmezni a mért hőmérsékletet, sárgát jelez.

zöld = terméketlen nap

sárga = tanulófázis

piros = termékeny nap


pearly-display.jpg

pearly

A pearly hasonlóan működik, de ezen a készüléken a kijelzőn a színes pontok alatti nyíl helyzete és a kijelző háttérvilágításának színe mutatja az aktuális termékenységi jelzést.

Egyre pontosabban

Amikor a készüléket használni kezdi, fontos, hogy rendszeresen elvégezze a méréseket. Minél több adatot tárol a készülékben, annál könnyebben megismeri az Ön ciklusát és ezáltal egyre kevesebb piros napot jelez. A készülék, amíg nem ismeri teljesen az Ön ciklusát a biztonság érdekében több piros vagy sárga napot jelez.

Három hónap használat után az adatait feltöltheti weboldalunkon keresztül és egy részletes cikluselemzést készíthet, melyet letölthet (PDF formátumban) vagy kinyomtathat.