You cannot place a new order from your country. United States

Dr. med. Andreas Marx

"Számos klinikai tanulmány jelent meg különböző kiemelkedő szaklapokban, melyek kézzelfogható bizonyítékául szolgálnak arra, hogy a Valley Electronics ciklusomputerei biztonságosan és hatékonyan alkalmazhatók fogamzásgátlásra. Az összes elvégzett vizsgálatot és tanulmányt a gyártótól függetlenül végeztek. Egyetlen résztvevő sem kapott pénzügyi támogatást vagy kompenzációt a Valley Electronicstól." (2014)

Dr. med. Dorothee Bachhofer

Dorothée szakértője a mensturációs ciklusoknak. Szakdolgozatát a természetes családtervezési módszerekről írta. A Lady-Comp és Pearly készülékekről teljes körű ismerete van. Háziorvosként tevékenykedik és homeopataként a természetes gyógymódokat részesíti előnyben.

Prof. dr. med. Henri Joyeux

Henri Joyeux egyetemi professzor, korábban kórházi orvosként dolgozott. Fő szakterülete az emésztőszervi műtétek és a rák. Konferenciákon számos előadást tartott, könyvet is írt "La pilule contraceptive : dangers, alternatives" (Fogamzásgátló tabletta: kockázatok, alternatívák) címmel, mely sok nő életét megváltoztatta. Professor Joyeux minden idejét és tehetségét annak szenteli, hogy támogassa a harmonikus családi életet és az egészséges életmódot.

Principes de santé

Megan Elisabeth, videóblogger

Megan Elizabeth az egészséges ételek fontosságát közvetíti egyszerű és hiteles módon. Hosszú út vezetett, amíg elérkezett az egészséges életmódig, de ő az élő bizonyíték arra, hogy bárki átveheti az irányítást az egészsége felett. A fiatal nő által megosztott tudás, valamint a személyes tapasztalatok hihetetlen inspirációt nyújtanak mindenki számára.

Natural Birth Control For Health Conscious Women

Nathalie Noël, természetgyógyász

Nathalie egy kiváló természetgyógyász! Tanulmányát Párizsban végezte, és páciensei - akik csupa szerettettel beszélnek róla - mindig megértő fülekre találnak nála. Gyakorlatban a Nat'Bien Etre vezetője, ami a nők egészséges és kiegyensúlyozott életét segíti és kíséri figyelemmel. Nathalie Noël aktív elkötelezettje a szociális védelemnek és hatalmas lelkesedéssel igyekszik megváltoztatni egy megkövesedett gondolkodásmódot.

Contraception, conception et naturopathie

Pauline, egészségügyi tanácsadó

Pauline egy fiatal, tehetséges videóblogger és a Douce Frugalité blog írója. Egészség és vegán ételek, fitness, futás és biciklizés a szenvedélye. Az ő szigorú és minimalista életstílusa motivált többezer embert arra, hogy természetes és környezettudatos életmódot válasszon. Pauline videóival egyengeti az utat egy emberibb életmód felé.

Douce Frugalité

Fabienne Beguerie, természetgyógyász

Fabienne természetgyógyászként diplomázott a Francia Természetgyógyász Szövetségnél, és tanfolyamot végzett az Institut Supérieur de Naturopathie de Paris (ISUPNAT) -ban. Fabienne Beguerie könyvet írt a különböző terhességmegelőzési módszerekről. A fogamzásgátló tabletta, spirál, a különböző hormonális eszközök stb. előnyeit és hátrányait objektíven ismerteti könyvében.

Quelle contraception choisir ?

Elisabeth Couture, masszázsterapeuta

Elisabeth szenvedélyes elkötelezettje az egészségnek, a vegán ételeknek és a környezetnek. Szakterülete a “nulla hulladék”, ezért a mindennapi életben is rendkívül környezettudatosan él. Számtalan hiteles, természetes tippet és ötletet oszt meg YouTube csatornáján.

YouTube
Blog

Ana Garcia, tanácsadó és videóblogger

Ana Garcia egy kisfiú anyukája, aki a természetes anyaságot támogatja. Minden nap videókat oszt meg saját YouTube csatornáján a szoptatásról, anyaságról, szexuális életről, terhességről. Ana a saját videóival szeretné inspirálni a nőket.

How I track my cycles