You cannot place a new order from your country. United States

Technikai kérdések

1. Milyen időközönként kell elemeket cserélni a Lady-Comp-ban?

A készülék az elem minőségétől függően 2 vagy 3 hónapig működik. Az elemeket mindig időben cseréljük ki, mert a belőlük esetlegesen kiszivárgó vegyi anyag károsíthatja a készüléket.

2. Mikortól gyártják a Lady-Comp készülékeket? 

Az első készülékeket a 80-as évek elején kezdték el forgalmazni Svájcban és Németországban, miután kifejlesztettek egy - a készülék működéséhez nélkülözhetetlen - rendkívül precíz, és érzékeny hőmérő szenzort. Pearly 2004-ben került forgalomba, miután a Lady-Comp és Baby-Comp készülékeket klinikailag tesztelték. A cikluskomputerek legújabb generációja Lady-Comp basic, Lady-Comp és Lady-Comp baby 2015 óta vásárolható meg világszerte.

Bővebben

3. A pearly kijelzőjén “BA:07” jelzés látható. Ez mit jelent?

Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor hamarosan lemerül, ezért ki kell cserélni. A készülék a töltöttségi szinttől függően “BA:09” és “BA:01” közötti kódokat jelenít meg a kijelzőn. Az akkumulátor cseréjét gyárilag végezzük, tehát a készüléket vissza kell küldeni hozzánk. Teljesen üres akkumulátor esetén sem kell tartani az adatok elvesztésétől.

Új akkumulátor rendelése

4. Mennyi a pearly akkumulátorának élettartama (2004 és 2017 között értékesített készülékek esetében)?

Az akkumulátor élettartama kb. 3 év. Ha az akkumulátor merülni kezd, a készülék jelzi azt („BA09”: az akkumulátort cserélni kell, „BA01”: az akkumulátor üres). Az adatok teljesen lemerült akkumulátor esetén sem vesznek el. Az akkumulátor cseréjét gyárilag végezzük el Németországban, tehát egy-két hét, amíg a készüléket újra kézhez kapja (csak a 2004 és 2017 között értékesített készülékek esetében).

5. Az érzékelő nem méri a hőmérsékletet, és nem értem, hogy miért?

Ha az ébresztőórát nem aktiválta, és több, mint 3 napig nem mérte meg a bazális testhőmérsékletét, a mérési időszak törlődik. A mérési időszak az előző napi mérés időpontjától számított +/- 3 óra. Aktiválja újra az ébresztőórát, és a szenzor újból mérni fogja a hőmérsékletet.

6. Van egy Lady-Comp készülékem, de nem használtam kb. 5 évig. Kell valami speciális dolgot tennem, mielőtt újból elkezdem használni?

Törölje a Lady-Comp memóriájából az összes tárolt adatot, így biztosan nem fogják a régi adatok befolyásolni a készülék működését. A használati utasításban megtalálja az erre vonatkozó információkat.

7. Lady-Comp baby készülékem van. Tároltam a memóriában a szexuális együttléteink időpontjait a memóriában. A kijelzőn felváltva villog a három szín. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Ön valószínűleg terhes. Ha a kijelzőn a három szín felváltva villog, az azt jelenti, hogy Ön valószínűleg terhes. Ha a három szín folyamatosan világít, a terhesség biztos.