You cannot place a new order from your country. United States

Hogyan válasszak?

1. Mi a Lady-Comp?

A Lady-Comp egy olyan cikluscomputer, mely pontosan megállapítja a termékeny és terméketlen napokat. A készülék ezt a havi minták, a menstruáció időpontjai és a napi hőmérséklet alapján állapítja meg. A terméketlen napokat zöld, a termékeny napokat pirossal jelzi a készülék. Ez a jelzés a következő 24 órára érvényes. A készülék az első napi használattól kezdve 99,3% pontosságú (Pearl Index=0,7).

Bővebben

2. Mi a különbség Lady-Comp és Lady-Comp baby között?

Sok nő választja a Lady-Comp-ot a tabletták vagy más hormonális fogamzásgátlók természetes és megbízható alternatívájaként.

A Lady-Comp baby ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a Lady-Comp, de kiegészítésként egy speciális családi tervezési programmal segíti azokat, akik gyermeket szeretnének.

A Lady-Comp baby funkciói később hozzáadhatóak a Lady-Comp készülékhez, ha Ön úgy dönt, hogy babatervezésre szeretné használni.

Összehasonlítás típusok szerint

3. Alkalmazható a Lady-Comp menopauza idején is?

Igen. Lady-Comp és Lady-Comp baby alkalmazható a menopauzát megelőző időben is. Amikor Lady-Comp/Lady-Comp baby érzékeli a nem bekövetkezett vagy halasztott ovulációt, a készülék sárga villogó fénnyel jelzi.

Ezen a napon a készülék nem tudja egyértelműen megállapítani a termékenységet vagy terméketlenséget. Amikor ovuláció zajlik a ciklus során, a készülék jelzi az aznapi termékenységet. Ha zöld fény (terméketlen) jelenik meg a kijelzőn, az mindig 99,3% megbízhatóságú fogamzásgátlást jelent.

4. Mik az előnyei, ill. hátrányai a pearly-nek a Lady-Comp-pal szemben?

A pearly egy kompakt, kisebb Lady-Comp változat és kevesebbe kerül, mint a Lady-Comp. A Lady-Comp hőmérő szenzora cserélhető, a pearly szenzora nem. A Lady-Comp kijelzője egy ikonokkal ellátott színes kijelző, ezért napi szinten könnyebb a használata.

Bővebben

5. Gyermeket szeretnék. Az ovuláció napját jelzi a készülék?

Az ideális időszak a megtermékenyüléshez az ovuláció előtti két nap. Azokon a napokon, amikor a legnagyobb a teherbeesés valószínűsége, a készülék egy “fiú” és egy “lány” szimbólummal jelez. Ez egy kiszámított előrejelzés.

Bővebben

6. Szabálytalan a ciklusom. Ez a módszer számomra is megbízható?

Igen. A szabálytalan ciklus nem befolyásolja a készülék megbízhatóságát, de több piros napot fog jelezi. A minimális piros napok száma 6 nap, de ha a ciklus például két héttel eltér, akkor a készülék 14 extra piros napot fog jelezni.

Bővebben

7. Szeretnék egy Lady-Comp-ot rendelni a lányomnak. Vannak olyan dolgok, amiket figyelembe kell venni egy fiatal lány esetében a készülék használata előtt?

A Lady-Comp egy nagyon megbízható módszer, feltéve, ha a termékeny napokon (piros/narancssárga) nem létesítünk védekezés nélküli szexuális kapcsolatot. Ez nagy fegyelmet igényel, és egy fiatal pár esetében, akik még csak most kezdik felfedezni a szexuális életet, meglehetősen nehéz. Ezért a Lady-Comp nem ajánlott olyan fiatal lányoknak, akik most kezdenek nemi életet élni, vagy nem volt gyakran szexuális kapcsolatuk.