Lady-Comp baby

LADY-COMP baby

A legfejlettebb és legsokoldalúbb készülékünk. A Lady-Comp baby alkalmas a terhesség megtervezésére, valamint természetes és biztonságos módon a terhesség elkerülésére is. A készülék egy rendkívüli programmal rendelkezik, amely segíthet, ha Ön nehezen esik teherbe.

Használat
Orvosi alapok
Tervezés funkció
Előnyök


Termékenység - ellenőrzés alatt

A Lady-Comp baby mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Lady-Comp, tehát alkalmas terhesség megelőzésére és a ciklus elemzésére. Miért más mégis a Lady-Comp baby? Egy speciális családtervezési funkcióval bővítettük, hogy elősegítsük Önnek a teherbeesést. Klinikai tesztek igazolják a Lady-Comp baby hatékonyságát. 1986 óta a Lady-Comp baby számtalan olyan párnak segített, akik gyermekekre vágytak.

Termékenységi jelzés

Termékenységi jelzés

Pearl indexe = 0,7Amikor Ön megméri a testhőmérsékletét, a Lady-Comp baby egy piros körrel (piros=termékeny), azonnal jelzi, hogy azon a napon termékeny vagy egy zöld körrel (zöld=terméketlen), hogy terméketlen. Ez a jelzés mindig 99,3%-ban megbízható az első naptól kezdve, és 24 óráig érvényes. A készülék a következő 6 napra érvényes előrejelzést is mutatja.

További részletek a megbízhatóságról

Ciklusnaptár

Ciklusnaptár

A beépített ciklus naptár áttekintést ad az elmúlt hónapok termékenységének alakulásáról. A készülék a következő 6 hónapra előre jelzi a menstruáció várható dátumát.

360 nap előzmény megtekintése

Hőmérsékleti görbe

Hőmérsékleti görbe

A Lady-Comp baby használatával megnézheti, hogy hogyan alakult az elmúlt hónapokban a testhőmérséklete. A hőmérséklet megjeleníthető heti vagy havi részletességgel. A grafikonról leolvasható az ovuláció, valamint a menstruáció napjai is.

Részletes elemzés

Részletes elemzés

A Lady-Comp baby részletes elemzést készít az Ön menstruációs ciklusáról, a ciklus átlagos hosszáról, a menstruáció időtartamáról, a luteális fázisról, az ovuláció napjai között ingadozásról... A statiszika az első három teljes ciklus letelte után érhető el.

További információk a részletes elemzésről

Tervezés

Tervezés

Amikor egy párnak csökken a megtermékenyítő képessége, még fontosabb hogy a szexuális együttlét a megfelelő időben történjen. A Lady-Comp baby pontosan meg tudja állapítani, hogy Ön melyik napokon termékeny. A készülékben a terhesség létrejöttének érdekében egyéb hasznos funkciók is helyet kaptak, mint például a terhességi teszt, vagy a sárgatest esetleges hiányának jelzése.

További részletek a terhesség tervezéséről

Ciklus elemzés

Ciklus elemzés

A Lady-Comp USB kábellel csatlakoztatható a számítógéphez. Töltse fel az adatait ciklusanalizáló programunkba, amely részletes információt készít Önnek a ciklusáról. Ezeket az adatokat kinyomtathatja, és megmutathatja orvosának további elemzésre.

Cikluselemzés minta
Tovább az elemző programhoz


USB kapcsolat


Online rendelés

Rendelje meg most online a Lady-Compot otthonába!

Online rendelés

Összehasonlítás

Hasonlítsa össze a pearly, Lady-Comp és Lady-Comp baby készülékeket és válassza az Ön igényeinek legmegfelelőbb típust.

Összehasonlítás

Kapcsolat

Szeretne többet megtudni, mielőtt választ a Lady-Comp készülékek között? Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel.

Kapcsolat