You cannot place a new order from your country. United States

1. Az ébresztőóra jelez

Kapcsolja ki az ébresztőóra jelzését a Lady-Comp gombjának megnyomásával.

2. Mérjen

Tegye a szenzort a nyelve alá, és kezdje meg a mérést. A mérés 30-60 mp-ig tart és egy figyelmeztető hang jelzi, ha befejeződött.

3. Termékenység leolvasása

A készülék mutatja az Ön hőmérsékletét, valamint a következő 24 órára érvényes termékenységi jelzést.


Termékenységi jelzés

A termékenységi jelzés a mérés után látható. A készülék ezt egy zöld, piros vagy sárga ponttal jelzi (lásd lejjebb). A zöld napok száma az első három hónapban kevesebb, de a készülék rendszeres használatával egyre növekszik. Ezzel együtt a piros napok száma csökken.

A fogamzásra legideálisabb nap

A legtermékenyebb időszak az ovulációt megelőző két nap. Ezt a napot a készülék pontosan jelzi egy fiú és egy lány szimbólum megjelenítésével a kijelzőn. A teherbeesés maximalizásának érdekében időzítse az együttléteket azokra a napokra, amikor a készülék ezeket a szimbólumokat mutatja.

Termékenységi jelzés

zöld = terméketlen nap

Termékenységi jelzés

piros = termékeny nap

Termékenységi jelzés

lány és fiú szimbólum jelenik meg a kijelzőn = termékeny nap

Indication de fertilité

piros sárga zöld villog = valószínű terhesség


Egyre pontosabban

Amikor a készüléket használni kezdi, fontos, hogy rendszeresen elvégezze a méréseket. Minél több adatot tárol a készülékben, annál könnyebben megismeri az Ön ciklusát, ezáltal csökkeni fog a termékeny (piros) napok száma. A készülék, amíg nem ismeri teljesen az Ön ciklusát a biztonság érdekében több piros vagy sárga napot jelez.

Három hónap használat után az adatait feltöltheti weboldalunkon keresztül és egy részletes cikluselemzést készíthet, melyet letölthet (PDF formátumban) vagy kinyomtathat.